Bruidsfotografie

Journalistieke bruidsfotografie in Nijmegen en omgeving; een herinnering voor altijd

Sinds mijn eigen bruiloft al heb ik grote passie voor bruidsfotografie en het mooi vastleggen van bruiloften. Die speciale dag in je leven waarop je tegen elkaar uitspreekt ten overstaan van je dierbaren dat je voor elkaar kiest. Zo’n dag is doorspekt van mooie momenten, emoties, herinneringen en kleine gebeurtenissen. Dit vangen in een schitterende trouwreportage als bruidsfotograaf is voor mij een van de mooiste vlakken van het fotografie-vak. Dit doe ik bij voorkeur door niet merkbaar aanwezig te zijn. Alleen zo kun je het beste echte momenten vangen.
Mijn stijl bij bruidsfotografie / een bruidsrapportage laat zich het best omschrijven als licht en kleurrijk, romantisch, met oog voor details en journalistiek / authentiek. Elke foto beoordeel bewerk ik afzonderlijk om zo te komen tot een schitterende set van haarscherpe beelden die je herinneringen aan deze bijzondere dag voor altijd zullen ondersteunen.

Bruidsfotograaf te Nijmegen

Wat wil je achteraf terug zien in de trouwfoto’s? Wat maakt de bruiloft uniek? Door mijn journalistieke vorm van fotografie worden persoonlijke momenten ‘bevroren’. Dit vind je bijvoorbeeld terug in trouwfoto’s met sfeer, interactie en details die tekenend zijn voor jouw dag. Mijn doel als trouwfotograaf is om jullie te fotograferen zonder dat jullie je daar bewust van zijn. Zo kan je volop genieten van de dag. En de foto’s worden meer dan trouwfoto’s alleen. Ze worden een tastbare herinnering. Je bent weer even helemaal terug in de bruiloft wanneer je de trouwfoto’s terugkijkt.

 

 

 

Een bruidsreportage is bij mij altijd maatwerk

Iedereeen is uniek en daarom is elke bruiloft anders. In een eerste vrijblijvende kennismaking leer ik jullie graag kennen en horen hoe jullie dag eruit ziet qua planning, maar zeker ook qua looks. Is er een bepaald thema, hebben jullie een idee wat voor soort foto’s jullie mooi zouden vinden, maar ook zijn er speciale mensen op jullie bruiloft aanwezig. Ook kan ik in dit gesprek wat aanvullende voorbeelden laten zien of een complete bruidsreportage. Dit gesprek heeft ook als doel te kijken of er een wederzijdse klik is. Veel van de vragen en antwoorden uit deze gesprekken, maar ook een aantal van de tips die ik al eens heb gegeven kun je vinden in mijn faq en checklist

Als jullie voor mij als jullie bruidsfotograaf kiezen, kan ik hier en daar wellicht nog wat handige tips geven. Door mijn ruime ervaring met (het fotograferen van) bruiloften, heb ik vaak op kleine punten al eens een oplossing gezien en kan dit zondermeer delen. Na de boeking sta ik zeker ook klaar om jullie bij te staan met tips en adviezen als jullie daarom vragen om zo te helpen jullie dag te maken tot een om nooit te vergeten.

 

 


Voor een inzicht in waar je qua kosten ongeveer aan kunt denken, heb ik onderstaand mijn basis bouwstenen geplaatst. Deze kunnen geheel naar jullie wensen worden aangepast.

 
Pakket BRONS ZILVER GOUD PLATINUM
* 4 uur bruidsfotografie
* Professionele nabewerking van de door mij geselecteerde foto’s
* Tenminste 160 foto’s op USB in volledige resolutie en zonder watermerk
* Privé online fotogalerij
* Eerste 50km is inclusief
* 25 euro korting op een loveshoot
* 6 uur bruidsfotografie
* Professionele nabewerking van de door mij geselecteerde foto’s
* Tenminste 240 foto’s op USB in volledige resolutie en zonder watermerk
* Privé online fotogalerij
* Eerste 50km is inclusief
* 25 euro korting op een loveshoot
* 8 uur bruidsfotografie
* Professionele nabewerking van de door mij geselecteerde foto’s
* Tenminste 300 foto’s op USB in volledige resolutie en zonder watermerk
* Privé online fotogalerij
* Eerste 50km is inclusief
* 25 euro korting op een loveshoot
* 10 uur bruidsfotografie
* Professionele nabewerking van de door mij geselecteerde foto’s
* Tenminste 350 foto’s op USB in volledige resolutie en zonder watermerk
* Privé online fotogalerij
* Eerste 50km is inclusief
* 25 euro korting op een loveshoot
Inverstering  450,-  575,-  725,-  850,-

Extra bruidsfotograaf

Al bij meerdere reportages heb ik samengewerkt met fotografe Sabine Tilburgs. Door te kiezen voor niet één, maar twee fotografen om jullie bruiloft helemaal of vooreen deel vast te leggen, krijg je een meer divers beeld van jullie dag. Een fotograaf kan immers maar op een plek tegelijk zijn. Zo kan er bijvoorbeeld bij zowel het aankleden van de bruidegom als bij de bruid een fotograaf aanwezig zijn om de mooie momenten vast te leggen. Maar ook tijdens de ceremonie heeft het meerwaarde om 2 fotografen te hebben. Zo kan een wat meer overzichtsfoto’s maken, terwijl de ander zich focust op het mooi vastleggen van de emoties van jullie, maar ook van jullie gasten van de bruiloft. Deze optie kan ik aanbieden tegen een geringe meerprijs:

2 uur 4 uur 6 uur 8 uur hele dag
100,- 175,- 240,- 300 350,-

Deze prijzen zijn inclusief reiskosten tot 75 km vanaf Arnhem
Vraag gerust naar de verdere mogelijkheden.


Bruidsfotografie, een impressie


Dit is een kleine impressie uit een verzameling van bruidsfotografie en trouwreportages in Nijmegen, maar ook op andere locaties in en buiten Gelderland. Meer foto’s bekijken? Neem gerust een kijkje in mijn portfolio.